Последната изгора на Иво Карамански сексапилната хубавица Нели Атанасова заживя на ръба на мизерията. Това сподели самата тя в свое телевизионно интервю.

След като Иво Карамански бе убит на екс тв водещата и се наложило да продаде жилището, което Кръстникът й подарил приживе. С парите от продажбата настоящата половинка на актьора Александър Сано – Среброто, който се подвизава в тв хит ''Под прикритие'' си взела двустайно панелно апартаментче. През май 2011г. обаче Нели роди и своята втора рожба от Сано, при което вече четиричленната фамилия буквално се натъпкала в малкия й апартамент.

Наследникът на Карамански пък вече е поотраснал и поискал собствена стая, при което на влюбените гълъбчета им се наложило да се изнесат буквално на терасата. Сано и Нели се е възползвали от голямата и просторна тераса и я превърнали в своя стая и лично пространство в тясното жилище. Що се отнася до множеството слухове, че сина на Нели Атанасова е наследник на огромното богатство на баща си, Нели приема тези хорски приумици с голяма доза смях, пише skandalno.net.

Хубавицата признава, че за всички би било добре, ако е така, защото нямало да им се налага да се тъпчат като сърнели в двустайното жилище, но според любовницата на Карамански той бил голям прахосник и не е оставил почти нищо след смъртта си.