Същински сериал „Дързост и красота“ се разиграва на екран и във Фейсбук.

Съпругът на Жени Калканджиева Стефан Манов би шута на Зорница Линдарева, а Жени й поръси раните със сол, пише hotarena.net.

По данни на сигурни източници съпругът на Жени е приключил любовните си отношения с модела Зорница. А в предаването на Карбовски, шефката на „Визаж“ косвено потвърди. Раздялата между Тачо и Линдарева е станала преди седмица. Оставената самотна госпожица в момента спешно си търси нов спонсор, но нещата не й се получават. Никой уважаващ себе си мъж не искал да има нещо общо с въпросната върти опашка.

Тачо в момента е в Испания, а Шестата в света съжалява, че е прибързала да обяви развода им, тъй като в момента намеренията й са съвсем други.

Калканджиева направи няколко изказвания за любовницата и тя взе, че се засегна и през минута започна да реди гневни статуси в социалната мрежа.

Жени се определи като по-умната от двете и никога не би си татуирала името на мъж, който познава от няколко дни.

*Тачо и Зорница

Зорница призна пред приятелите си във Фейсбук, че е разочарована от Мартин Карбовски. Преди месец той й е звънял да вземе участие в предаването му, а сега изглежда защитава Шестата.

„Аз не искам да си правя реклама точно с тази „светска двойка“, ако исках – щях да го направя с други, по–актуални!“, продължаваше иронично да беснее зарязаната.

Линдарева се засегна от думите на Жени, която я изкара буквално тъпичка и за да отвърне на удара, отсече: „Мен ме търсиха журналисти и аз отказвах на всичко от уважение към Стефан и детето му. Отидох при Венета точно за да опровергая неистините! А и не аз, а „по-умната“ ме вкара в тази грозна история. Като първа каза моите имена и данни на списание ...!“.

*Жени и Тачо

Калканджиева много пъти е печелила спорове. Макар че този, между нея от екрана и Зорница от Фейсбук, бе задочен и този път шефката на „Визаж“ излезе шампион.

Любовницата не успя да я надбъбри, а и нямаше смисъл и прекрати темата в социалната мрежа с изречението: „Моля, престанете, вече не искам да ме пише и споменава никой по този повод!“

Уж по-умният мълчи, но Зорница след „финалния“ си статус, реши да продължи и изля нови пет реда гняв:

„Мога да съм с когото пожелая! Думата „любовница“ не е обидна. Жената, която е допуснала мъжът й да има такава, трябва да е смачкана, не аз! Вече мога да си татуирам името и на новия. Не всички се правим на толкова консервативни на екран!“