Най-новата клюка около тв водещия Юксел Кадриев гласи, че любовницата му Ангела Атанасова го е зарязала.

Сексапилната моделка му била шутът след 3-годишна връзка.

Близки до водещия на Би Ти Ви новините твърдят, че именно Ангела се е разделила с него, а не както новинаря твърди, че сам е инициирал раздялата, пишат от „Всеки ден“, цитират от kliuki.bg.

Основната причина за раздялата са разкритията в медиите, че по-младата му приятелка се е снимала гола в сайтове за възрастни. Това предизвика огромно недоволство и сред близките му, а бившата съпруга на Юксел–Бонка категорично отказа да позволи детето й да контактува с разкрепостеното момиче.

Въпреки че имат връзка от три години, доскоро новинарят категорично отричаше, че са двойка, твърдейки, че са просто колеги от Би Ти Ви. Преди две години обаче, двамата бяха щракнати от папараци, а преди няколко месеца отново.

Според слуховете, след като прекратили отношенията си Кадриев бил принуден да върне на Ангела БМВ-то и плазмения телевизор, които моделката му предоставила великодушно да ползва. Тъй като е от богато семейство, любовницата на Юксел поддържала високия му стандарт на живот. Отсега нататък обаче новинаря ще трябва да разчита само на собствената си заплата.