Елен Колева отново разпали страстите на публиката с участието си в „И аз го мога”.

По време на последния си номер актрисата се появи по червено бельо на сцената и тялото й бе едва покрито с черна дантела.

Така формите й, част от които силиконови, буквално преливаха пред зрителите и журито, и в крайна сметка толкова ги впечатлиха, че й дадоха победата. Напук на факта, че не се справи с акробатиката на шал от 6 метра височина.

Добрите оценки, получени заради сексапилната й визия, ядосаха доста голяма част от останалите участници. Станаха и повод мнозина да припомнят, че палавото поведение на изкусителка не е нищо ново за родената в Монтана Елена, както е всъщност името на актрисата.



Слухове, че е пробила в театъра и киното именно благодарение на невероятно сините си очи и изкусително тяло се появиха още през 2006 г. покрай участието й във филма „Шивачки”, за който тя получи наградата за най-добра кино актриса.

Според злите езици Елен е била особено близка с режисьора на филма и това била причината той да й повери главна роля.

След този филм славата спохожда Колева и тя става любовна цел на куп известни актьори, режисьори и дори бизнесмени.

Самата тя отрича да е имала много афери и демонстративно публикува списък на мъжете, с които не е била в интимни отношения – Филип Аврамов, Ириней Константинов и Асен Блатечки. Нищо не казва обаче за няколко други топ ергени, които си бяха изгубили ума по нея. Първият е безспорният мачо Пламен Константинов.



Красивият волейболист с куп женски завоевания дори се гордее, че актрисата е в списъка му и именно той издал пред приятели, че е имал връзка с Елен.

Спортистът много харесвал младата студентка в НАТФИЗ, но не успял да се пребори с конкуренцията на нейния колега Башар Рахал. Въпреки че е женен, Колева предпочела полусириеца, тъй като бил от артсредите и можел да й отвори пътя към киното и театралната сцена.

„Башар беше луд по нея. Направо откачи – забрави семейство, всичко. Дори заради нея реши да остане в България и да снима тук”, разказват техни колеги. Елен пък разчитала той да даде тласък на нейната кариера и благодарение на него влязла в сериала „Забранена любов”. Там обаче пътищата им се разделили, тъй като тя провокирала коментари за не съвсем колегиално отношение с актьора Ники Илиев.



Рахал не могъл да преглътне съмненията за изневяра и в крайна сметка прекратил връзката. Докъде точно е стигнала афера на Елен и Ники, който в момента е вече женен и журира в „България търси талант”, остава загадка.

Самата тя твърди, че двамата били просто приятели. Явно връзката им не е била перспективна, тъй като скоро след края на снимките за сериала Елен пристава на милионера Александър Найденов.

Любовта им бе скандална не само заради огромната разлика във възрастта – тя е на годините на един от синовете му, но и поради факта, че стана публично достояние, преди той да се е развел със съпругата си.



След като това се случи, двамата бяха неразделни и за Елен настъпи същински златен век, в който разцъфна благдарение на парите на шефа на „Олинеза”.

Двамата обиколиха целия свят, Колева напълни гардероба си с най-луксозните маркови дрехи, а за капак си направи куп естетични подобрения. Кадри от първата й поява на екран в „Шивачки” сравнени с днешната й визия, ясно показват, че тя има няколко пластични операции.

Днес драстично е нараснал бюстът й, подплътен със силикон, устните – пълни с хиалуронова киселина. Смален е само носът й, който е видимо по-тесен и плосък.

Благодарение на новата сексапилна визия на зряла жена Елен си спечели и роля на малкия екран. Лично дясната ръка на Слави Трифонов – Евгени Димитров-Маестрото, я поканил да се яви на кастинг за водещи на продуцираното от него и шефа му шоу „Лорд ъф дъ шефс”.

Мястото бе спечелено с лекота от Колева и веднага се появиха слухове, че именно музикантът лично ходатайствал за актрисата. Дали това е било вследствие на по-специална близост между двамата обаче така и не бе доказано.

Всички тези слухове обаче станаха причина стабилната й връзка с милионера Александър Найденов да се разклати драстично и не след дълго двамата се разделиха за сефте. Бизнесменът обяви, че я е заразял, тъй като научил за многобройните й любовници преди него.

След куп скандали все пак любовта му надделя и отново се събраха, но не за дълго. Миналата година отношенията им претърпяха окончателен крах и той обвини актрисата в изневери, заявявайки, че повече няма да й прости.

Тя пък призна, че се чувствала като птица в златна клетка с него и той спирал развитието на кариерата й. Последното обаче едва ли е вярно, тъй като именно благодарение на него тя стана част от трупана на Народния театър.

Найденов е част от настоятелството и спонсор на театъра и макар да отричаше, че я е уредил, след раздялата им истината лъсна – Колева бе моментално уволнена, пише Пик.

С днешна дата единственият мъж, с който е спрягано името й, е танцьорът от „Денсинг старс” и „ВИП брадър” Атанас Месечков.

Двамата са почти неразделни, но по думите им не били гаджета, а приятели. Каква е истината, си знаят само те, но пък близостта им породи слуховете, че Елен отново се е възползвала от мъжа до себе си. Месечков я бил уредил в шоуто и „И аз го мога”, тъй като имал контакти в екипа.

Благодарение на него актрисата изгряла отново на екрана и получила солиден хонорар от над 10 бона. Парите не били много, но пък достатъчни, за да се спаси от кризата, в която изпаднала без работа в последните месеци.

Освен това Елен се надявала щастието за пореден път да й се усмихне и да успее да плени журито и зрителите, за да грабне на финала голямата награда – нов автомобил.