Любовният живот на Марая Кери е изключително бурен през последната половин година и в момента на хоризонта имаме нов мъж, който всъщност не е чак пък толкова нов.

След като през есента на миналата година развали годежа си с милиардера Джеймс Пакър, Марая започна да излиза с един от танцьорите си.

Едва ли обаче някой е очаквал тази връзка да продължи повече, отколкото й е нужно на поп дивата, за да се позабавлява с младока. И се оказа точно така – преди няколко седмици Марая се раздели с танцьора и сега има нов мъж, а той всъщност е... бившият й съпруг.

Тя и Ник Кенън бяха женени шест години преди да се разведат през 2014. Двамата имат близнаци на пет години. Сега, когато тя няма мъж до себе си, той все по-често се вижда с нея и дори оставал да преспи в дома й. По време на участие в шоуто на Уенди Уилямс Ник Кенън директно бе попитан дали с Марая все още правят секс.

„По принцип в това не би имало нищо лошо, но случаят не е такъв. Тя е разкошна, ние много се обичаме и аз често преспивам при нея, но това е, защото обичам да слагам децата да спят и понякога не се прибирам у дома след това“, заяви в интервю той.

Близки до двойката обаче коментират пред западните меди, че всъщност двамата поддържат интимни отношения, просто не искат да го оповестят публично.