Тя не издържа на предизвикателствата, на които медиите я поставиха, или по-скоро на  прекалено освободеното поведение на Яна.

Орлин много пострада от тази връзка, пише kliuki.bg. За аферата на красавицата и плейбоя Петко в Денсинг Старс разбра цяла България. Друг начин нямаше, освен да си признаят. Не можаха да убедят никого, че двамата са само приятели, след като многократно бяха засичани в доста интимни пози от папараци.

Близки до Яна разказват, че крахът на връзката й с Орлин станал още месеци преди това. Яна е имала връзка с младеж, доста по-малък от нея. Интимността между двамата е на лице. Това наля още сол в раната на чувствителния и раним Орлин Павлов. Той избягва да говори за болезнената раздяла, но рано или късно ще му се наложи, цитира slava.bg..

Близки до Орлин споделят, че той преживявал много тежко развръзката на отношенията си с Яна. Не искал да вижда никого, затворил се в себе си. Яна се опитва да замазва положението по  всякакъв начин, но когато фактите говорят и Боговете мълчат. Флиртовете й с Петко и целувките не останаха скрити от обективите.