Людмила Филипова е онази нашумяла писателка, за която екипът на "ВИП Брадър" обяви още преди 2 месеца, че влиза наесен в къщата.

Само преди ден обаче тя взе категоричното решение да не участва.

"Екипът наистина ме покани преди месеци. Предложиха ми интересна роля и дори се съгласиха с всичките ми изисквания. Благодаря им! Теоретичното участие ми бе любопитно заради книга, по която предстои да работя.

В крайна сметка отказах. Не мога дори да си представя да оставя сина си. Не мога да отложа напълно и работата си за повече от 2 месеца. В този момент пиша роман, който е сериозно предизвикателство, но стига да се справя, би имал значение за българите."

Този отговор Филипова е дала и на продуцентите от "Олд скул". За да я привлекат, те дори са се съгласили да оставят лаптопа за по 2 часа на ден. Това обаче не е достатъчно, тъй като работата по романа е доста активна. По-сериозната причина обаче наистина е синът , който наесен ще е в предучилищна възраст и тя предпочита да е до него.

"Радвам се обаче, че се запознах с екипа на предаването, защото те са изключителни професионалисти. Идеята им за следващия сезон също е много добра. Искрено им желая успех!"

Филипова обаче не разкри какво ще се случи в новия сезон на "ВИП Брадър".
Знае се, че ще има двама водещи, но само Ники Кънчев е известен. Говори се, че до него ще има жена.

Риалити шоуто ще тръгне по Нова тв през септември.