Big Brother възложи нова седмична мисия „Психоанализа”.

Людмила Захажаева ще влезе в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да мине всеки един от съквартирантите.

Като един истински професионалист, Людмила има прекрасен офис, а за външния й вид се грижат фризьор, гримьор, маникюрист и моден стилист.

Майката на Албена Вулева ще претърпи пълна визуална промяна. Тя ще сподели с Big Brother, че изглежда впечатляващо и сега се чувства една от всички.

В последствие обаче се оказва, че красивата визия не й е много приятна, защото предпочита да изглежда естествено.

Първи за психоанализа ще се явят хората, които са в най-голям конфликт с нея в Къщата – Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали.

Темата, по която те ще разсъждават, е „хигиена на отношенията”. Ще успее ли Людмила да остане безпристрастна, предстои да разберем.

Междувременно в отношенията между Тачо и Людмила отново ще се появи напрежение. Всяко нейно действие все повече започва да влияе на Стефан Манов.

Скандалите между двамата започват от ранна утрин, а конкретната причина е пеенето на Захажаева. Тачо показва на зрителите все по-крайно отношение, след като видя кадрите от мисия „Епистемофобия“.

Жени правилно ще разчете гнева на съпруга си и ще се опита да го успокои с думи. Кали ще предприеме още по-нетрадиционен подход, като ще се опита да прогони „злите духове” със свещ и древен ритуал.