Добилата популярност като майка на Албена Вулева - Людмила Захажаева, изгрява на ново поприще. От няколко седмици колоритната дама се снима във видеа, които после качва в интернет със свои изпълнения на руски песни.

Последното й превъплъщение е кавър на един от най-известните бардове в Съветския съюз Владимир Висоцки. Нещо повече, Захажаева се бие в гърдите, че е перфектна в изпълнението си.

„Рядко жена успява да изпълни Висоцки, но аз мога! Моя познат и приятел Никита Джигурда също пее не лошо", перчи се възрастната дама, която беше основният дразнител на съквартирантите в последното издание на риалитито на Нова телевизия „ВИП Брадър". Записът на клипчето е съвсем аматьорски и продължава повече от 7 минути. Той е осъществен пред компютър, а пишман певицата пее на подвижен микрофон.

Музикалният пробив на Людмила засега не е особено популярен, но нищо не се знае, може пък да бъде забелязана от някой продуцент. На тези, които подценяват певческите й заложби, Людмила отвръща ударно: „Жалко, че не сте запознати с творчеството на Владимир Висоцки. Като вокалист не е силен, макар че специфичният му глас е запомнящ. Най-голямата му сила е поезията - силна и в по-голямата си част с военна и социална тематика", обяснява Захажаева. Тя дори се наема да опровергава факти за руския класик. Людмила изтъква, че той се е родил след войната, а хората били заблудени и смятали, че бил участник в нея, пише ''Всеки ден''.