Люси Дяковска няма никакъв късмет в личен план.

Рижата певица, която не крие пристрастията си към своя пол, така и не може да завърже сериозна връзка, откакто приключи няколкогодишния й романс с келнерката Камелия.

Бившата певица от момичешката банда "Ноу Ейнджълс" навърши 40 години на 2 април и мечтата й е да си намери подходяща партньорка, с която да сподели живота си. Това обаче се очаква изключително трудно поради една много простичка причина - всяка, която се докопа до Дяковска, го прави с користни мисли и за да извлече максимално финансови и други облаги от връзката им. Какъвто беше случаят с Камелия.

През времето, в което бяха заедно, блондинката се облажи с апартамент от Люси. После певицата й направи и кафене, което й завеща след раздялата им.

За последната година и двата опита на Дяковска да свие гнездо с приятелките си, удариха на камък. Люси изживя мимолетна страстана връзка с младата актриса от "Под прикритие" Снежана Макавеева. А последната й забивка бе непопулярна дама от чужбина.

И тя обаче е предала видната плевенска плейбойка. Из светските среди се разнася клюка, че бившата приятелка на Дяковска й намекнала, че има нужда от нова кола. Тогава обаче на мнокократно използваната за банка певица й присветнало, че за пореден път се опитват да я издоят финансово и без да се замисля скъсала с интимната си партньорка.

Сега Дяковска отново е сама като вълк единак, но не се предава и продължава да вярва в истинската любов между две жени.

"В момента си нямам човек до себе си. Но засега така ми е по-добре така. Иначе имам много енергия и приятели", сподели Люси в предаването "Преди обед".