Люси Дяковска ще бъде големият победител в шоуто „Като две капки вода“, издават хора от екипа.

Тази година наградата била категорично нагласена още при подписването на договорите. Всъщност Люси се навила да вземе участие само ако продуцентите й гарантират, че няма да стане за резил, а тъкмо обратното.

Дяковска поискала от продуцента Маги Халваджиян и да разговаря с журито, което било задължено да я възхвалява във всеки епизод на предаването. Най-много певицата с обратна сексуална ориентация се притеснявала от реакциите на Йорданка Христова, защото бившата й приятелка сега е партньорка на щерката на Данчето.

Естрадната легенда обаче се навила да бъде марионетка срещу още някой друг лев към хонорара.

Специалното отношение към Дяковска забелязали и останалите звезди в шоуто. За нейните образи гримьорите отделяли най-много време, а при имитацията й на Поли Генова, с която записа първата си победа, продуцентите ходатайствали да й уредят оригиналния костюм на Генова, с който тя ни представи на Евровизия миналата година.

Люси е известна в шоусредите с липсата си на чувство за хумор и амбицията си да е винаги номер едно, която придобила от дългото пребиваване в Германия. Другите участниците страшно й се чудели защо възприемала развлекателния формат като състезание, вместо просто да се забавлява.

Все пак публиката искала да гледа пародии на световните и български звезди, а не техни копия. Дяковска обаче не се отказвала от напъните си да изпъква пред останалите въпреки съветите, които всички й давали. Материалната награда, която щяла да е чисто нов автомобил, не я вълнувала. Люси искала просто да погали егото си. Зачестилите й победи обаче започнаха да стават твърде съмнителни и голяма част от зрителите вече роптаят срещу тях.

„Да не ни смятат за глупаци. Имаше много по-добри от Люси. Очевидно я бутат напред“, гласят коментарите в интернет. Най-много Дяковска се притеснявала от присъствието на младата певица Михаела Маринова в шоуто, защото тя също имала хъс да победи. Освен това Михаела е протеже на небезизвестната музикална продуцентка Саня Армутлиева, която държи нейните изпълнители да бъдат първенци навсякъде.