Преди седмици Люси Дяковска призна официално, че приятелката й Камелия я е напуснала заради друга жена.

Любимата на червенокосата певица, която придоби популярност единствено заради връзката си с Люси, е избягала при нова тръпка.

Според в. Монитор става дума за Ивана Стоичкова - дизайнер на мебели и е дъщеря на естрадната звезда Йорданка Христова. Изневярата разбила сърцето на Дяковска.

„Разделих се с любовта. Тежко е. Това е нещото, с което в момента се боря", не скри мъката си в „Търси се" Люси.

На певицата й е трудно да се справи с тъгата вече от доста време.

Дяковска и Камелия се появиха заедно пред родна публика в риалити формата „ВИП Брадър 2012“. Тогава зрителите коментираха, че в двойката само Люси изглежда истински влюбена. Освен в дома си Дяковска се грижеше за Камелия и в професионален план, като постоянно й намираше с какво да запълва дните си. Червенокосата изпълнителка даже планираше двете да си осиновят дете.



„Когато се роди племенникът ми Крис, в мен се събуди майчински инстинкт. Вярвам, че ще бъда отговорна и като майка, и като баща. Знам, че аз няма да имам съпруг или мъж по класическата формула, но мечтая да стана майка", разкри плановете си Дяковска.

Цялото й семейство вече я притискало за наследник. „Имам чувството, че всички са се наговорили и постоянно ми подмятат за дете. Семейството ми досега никога не е повдигало тази тема. При някои жени щъркелът идва на 20 години, при други по-късно. Вярвам, че и този момент ще настъпи за мен", категорична бе певицата.