Българката Люси Дяковска, станала световна звезда с групата No Angels, изпълнява част от емблематичните парчета на група „Диана Експрес”, включени в новия им луксозен двоен диск.

Палавата нашенка, набедена, че има интерес и към двата пола, отсякла, че ако ще пее нещо, то задължително най-напред ще е парчето „Синева”. В оригинал парчето, което е по музика и аранжимент на „Диана Експрес”, се изпълнява от Васил Найденов.

Дяковска приела като комплимент поканата да участва в продукция на една от любимите й български групи. „Доживях и в България да ме признаят като певица, а не само в чужбина”, каза Люси, след като приключи работата си с „Диана Експрес”, пише "Монитор".

Освен Дяковска другото „външно участие” в двойния диск е на красивата македонка Каролина Гочева. Тя стана популярна покрай музикалното риалити „Пей с мен”.

Двойният диск, който съдържа 28 парчета, е и на български, и на английски език. На чуждестранната версия консултант е Джон Лоутън от „Юрая Хийп”. Записите на албума са осъществени в студиото на Максим Горанов и групата в Плевен.

Междувременно композиторът Митко Щерев влезе в люта разпра с Денис Ризов заради това,че е поканил в шоуто си по БНТ хората, регистрирали марката „Диана Експрес”. Той разпространи отворено писмо до медиите „Само една черна овца не стига”, в което изрази възмущението си от всичко, случило се в студиото на „Денис и приятели”. „

На 20.06. т. г. в телевизионното шоу по БНТ „Денис и приятели” беше поканена търговска марка „Диана Експрес” с ръководител М. Горанов. Продължавам да твърдя, че това не е група „Диана Експрес” поради факта, че делото за името „група Диана Експрес” е на 14 септември т.г. Докато съдът не се произнесе, групата на М. Горанов си остава търговска марка.

За лъжите му и задкулисното държание на продуцента и основният композитор на тази формация д-р Врабевски се изписа доста в продължение на една година. Ще завърша тази тема, като кажа, че е безумно и тъпо да обезличиш едно име с национално значение като „Диана Експрес”, както и музиканти да крадат историята и без да са имали нещо общо с групата”, пише в част от писмото на Щерев.
.