Люси Дяковска е третата гост-звезда, което ще изпита инстинктите си в забавното музикално предаване „Пееш или лъжеш“.

От 3 ноември в ефира нa NOVA хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с Любо Киров, Криско и Люси Дяковска.

Популярната изпълнителка ще има възможност да направи избор сред осем кандидати, които ще се опитат да я впечатлят и излъжат с музикална биография, лична история, сценична изява и много други елементи, които са част от предаването.


С помощта на Съвета и интуицията си Дяковска ще се опита да открие своя дуетна половинка, която да притежава не само присъствие, но и вокален потенциал.

Изборът на гост-звездата ще предопредели дали изпълнението ще бъде подплатено с гласови данни или ще се превърне в забавно сценично преживяване.

„Люси е била част от група, продуцирала е, а сега продължава да присъства на международната сцена. Това ѝ дава предимството да бъде още по наблюдателна сред цветната палитра от кандидати.

Най-важното е, че тя притежава голямо чувство за хумор и заряд, с който да превърне своето участие в „Пееш или лъжеш“ в истинско забавление както за нея, така и за всеки, който обича сцената“, коментират от екипа на шоуто поканата към третата гост-звезда.