След близо година доброволно изгнание в Германия звездата от групата „Ноу Ейнджълс" Люси Дяковска се завръща в България, за да оценява кандидатите за слава в родния „Х Фактор", научи в.„Всеки ден" от свои доверени източници.

Тя замина за немската страна, след като се раздели с приятелката си - сервитьорката Камелия.

Блондинката си избра за спътница в живота дъщерята на Йорданка Христова Ивана, а огорчената Люси си събра багажа и напусна България, за да си ближе раните. Липсата на сериозни ангажименти обаче явно отново ще я накарат да си кацне на летище София.

Според наши източници продуцентът на музикалното състезание преговарял дълго и напоително с Дяковска, преди да я навие да участва като жури. Тя вече има предишен опит на тази длъжност - била е в съдийската четворка на „Мюзик Айдъл" и на „Музикална академия". Така че явно този тип отговорност й допада, коментират запознати.

Нейни приятели пък предполагат, че Дяковска, която още страдала по непостоянната Камелия, се надявала, че може да си намери нова цел на чувствата сред кандидатките за певици в „Х Фактор".

Кастингите вече започват, а като нищо те да се превърнат и в кастинги и за ново гадже на Люси. Допълнителен аргумент е солидният хонорар. Люси ще получи сумата от 50 000 лева за ангажимента си.

Компания зад скамейката ще й прави рапърът от Габрово Криско, чието име бе официално обявено още в петък. От екипа обаче все още не са разкрили, че в журито ще е и самият Магърдич, издадоха запознати. Той вече бе съдия в „Като две капки вода" и явно възнамерява да се специализира особено задълбочено в това свое поприще.

Но със сигурност и зад решението му да оценява музикални таланти на фона на ниската си певческа култура стои една друга причина - а именно неистовото желание на арменеца да спести някой лев. Тази година, за да няма сърдити, Халваджиян реши победителят, вместо да получава обвързващ и безполезен договор с „Вирджиния Рекърдс", да прибира в банковата си сметка цели 50 бона. Този разход обаче сериозно притеснявал Халваджиян и направо не го оставял да спи през нощта. Затова и решил да си избие парите, като направи себе си жури.

Но най-голямото разочарование най-вероятно ще дойде при обявяването на четвъртия съдия. Въпреки че от „Х Фактор" съобщиха, че тази година ще има ново жури, „Всеки ден" научи, че все пак екипът води преговори отново със силно недолюбваната Саня Армутлиева.

Къдравелката не искала да изпуска този свой единствен шанс за слава. Затова било почти 100% сигурно, че за поредна година ще оценява таланти, като междувременно ще се облизва и като гладно куче пред пълна трапеза за невръстни симпатични момченца.