Люси и Андреас споделиха в "Открит микрофон" на Signal.bg, че са доволни от добрия прием на първата им дуетна песен. Сингълът "Ще съм до теб" бе промотиран с видеоклип в навечерието на Деня на влюбените. Това е и първата им песен с Ара Мюзик.

Двамата обаче са категорични, че няма да залагат само на дуетни парчета, а ще градят и солов репертоар.

Люси разкри, че вече работи по нов сингъл. Тя не иска да бърза с промотирането му, а държи да има достатъчно време, за да бъде направен наистина хубав проект, с който да зарадва почитателите си.

"Аз в момента работя върху солово парче, но все още е в много начален етап. Почти нищо не мога да кажа за него. Само мога да издам, че ще е бързо, живо парче. Авторска песен от познат композитор. Няма да бързаме с песента, нека да оставим малко време на дуета" - разказа тя.

Самостоятелно парче ще прави и Андреас. Въпреки че му се иска да изпее песен на гръцки език, той ще се съобрази с публиката тук и ще заложи на български текст, за да е разбран от всички.

"Мисля, че трябва да изпея нещо бавно, в моя си стил. На мен ми се иска да изпея нещо гръцко. Знам, че има доста хората тук, които разбират гръцки, но има още повече, които пък не разбират, нормално е. Уважавам това, че аз съм в чужда държава и трябва да пея нещо, което хората да разбират. Още не съм решил дали ще е моя авторска песен, или ще работя с някой от композиторите, но в скоро време ще задействам нещата" - обясни певецът, пише signal.bg.

Вижте какво още споделиха Люси и Андреас в интервюто си пред Емилия Стоянова в "Открит микрофон".