Люси и Андреас представиха първата си дуетна песен "Ще съм до теб". Видеото към нея се завъртя в ефира на Фен ТВ. Сингълът е специален подарък за всички влюбени в навечерието на 14 февруари.

"За нас този дует е много важен. Това е най-личният ни проект, който сме правили до сега. В песента се пее за любов. А ние не крием, че между нас тя съществува!" - споделят Люси и Андреас.

Режисьорът Йордан Петков изпълнява успешно желанието клипът им да бъде много различен, символичен и уникален за българския ефир. Мисията е изпълнена успешно! Специално за клипа той прави анимация със специални ефекти по метод на холивудското кино.

Люси и Андреас са от двете страни на огледало, което чупят, за да бъдат заедно. Скачането срещу огледалото и когато Андреас пада от сграда, заради любимата си Люси, са част от специалните моменти.

Двамата изпълнители са известни не само на българската публика, но и на гръцката. Освен с попфолк хитовете си, те са популярни и с изпълненията на живо в гръцки заведения. Всички гръцки и кипърски студенти са големи почитатели на Люси и Андреас. Точно заради това, специално за гръцката и кипърска публика в песента е включен и припев на гръцки език.

"През годините постоянно ни питаха кога ще направим дует. Песента е планувана от много време. След като подписахме с музикална компания "Ара мюзик", заедно решихме да стартираме в ефира на Фен ТВ с точно този дует. Благодарим на г-н Виктор Касъмов за доверието!" - разказват Люси и Андреас, пише signal.bg.