Всичко стана по време на разгорещения разговор между съквартирантите относно успешното премахването на татуировките.

Както винаги, Люси Дяковска активно участва в дискусията и дори показа най-стария си татус, правен когато била на 17- години от неин приятел. Певицата Мариана Попова се оказа обаче доста мнителна и докато разглеждаше стария татус на Люси, забеляза уникалната татуировка на китката й.

Мариана веднага се усъмни и взе да разпитва Дяковска дали с на Софи са им еднакви, разкрива pravda.bg. След като Люси се усети, моментално отрече и заблуди всички, че на нейната пишело мама и тати. Това обаче на Мариана съвсем не й се стори вярно и тя започна още повече да ги подозира. Освен това обаче Люси и Камелия сами се издават, тъй като постоянно са заедно. Как да не се усъмнят съквартирантите…?

Май Софи се чувства доста по- добре в компанията на Дяковска и вече не смята да бяга от къщата. С помощта на ''интимната'' си партньорка, тя вече балансира отношенията си с брадърите и не се мисли за жертва на ВИП- Брадър, цитира kliuki.bg. Очевидно двете красавици Люси и Камелия много си подхождат и се допълват. Всички знаем, че те дори са сгодени…. Люси обаче се оказа по- настъпателна и явно тя доминира във връзката им.