Режисьорът Люси Иларионов споделя, че не е имал проблеми след скандалното си изказване за отношенията си с певицата Мария Илиева.

„Аз съм човек, който казва директно всичко, за добро или за лошо. Покрай “Денсинг старс” се засякох един път с Мария Илиева, която идва да защитава Стела Ангелова. Нито си казахме “Здрасти”, нито нищо... Аз повече не бих обърнал внимание на тази жена по никакъв начин!

Много мразя хората, които забравят откъде са тръгнали и кой им е помогнал - много е тъпо това! Мария явно е от тези хора. Странен човек“, обяснява в свое интервю Люси.

Пухкавият режисьор смята, че фолк дивата Андреа не е трябвало да участва в“Денсинг старс”, защото въобще не може да танцува.

„Не трябваше да участва, не й беше мястото в това шоу! Изненадах се въобще, че имаше желание да влезе. Това не е нейната сила! Познавам я наистина от много отдавна, и знам, че с танците не е много добре.

Ти може да си много голяма звезда, но като не ти се отдава нещо... Хората го виждат! Много се издразних, когато каза, че не могла да танцува, понеже през нощта била на участие! Говорих си с нея:

“Това не е оправдание, ти си се хванал на хорото, и трябва да го играеш!”, казва той пред „ШОУ“.