Режисьорът Люси Иларионов изригна в предаването на Милен Цветков срещу българската полиция навръх нейния професионален празник. Той дори отиде по-далеч, като поиска оставката на вътрешния министър Валентин Радев и директно обяви, че той не става за този пост. Причината е инцидентът край Велико Търново, в което бяха замесени Люси и нагъл шофьор, който го засече и гърмя по него. Оказа се обаче, че насилникът е син на юристка и полицай.

Драмата на пътя се разигра на 13 май, но и до днес полицията само продължава да събира показания, без да прави нищо друго."В районното ми казват „Имате разминавания". За трети път днес ходих до Велико Търново. Естествено, че има разминавания - аз казвам, че той е стрелял, а той казва, че не е. Колко пъти ще ги водим тия разговори", гневно поде Иларионов. „Най-тъпото е, че никой нищо не ти казва. Викат ни и говорим едно и също. Днес пак ме питат: „Какво се случи на 13-и?". Колко пъти да го разказвам?“, разказа за трудностите бившият брадър.

"Чувствам се като идиот, живея в държавата на абсурдите. От такива малки случки се получава тая ситуация. Търсих връзка с Валентин Радев, но ме прехвърлиха към зам.-министъра. Мисля, че министърът трябва да си подаде оставката. Не ставаш, мой човек, не ставаш“, изригна Иларионов. Затова режисьорът е готов сам да раздаде правосъдие и  да посегне към пистолета. „Не мога да разчитам на полицията. Най-добре да взимаме по един пищов и сами да се оправяме“, закани се той.