След като се подложи на операция за драстично отслабване, Люси Иларионов е готов на поредната сериозна крачка в живота си - да стане семеен, пише столичен ежедневник.

Очаква се режисьорът и дългогодишната му половинка Ани Хоанг да си разменят обети само след няколко месеца, през есента.

Двамата са сгодени отдавна, но така и не минаха под венчилото. Около отслабването на Люси обаче, любовта им се е умножила и двамата са категорични, че трябва да я узаконят.

Здравословните проблеми на Иларионов, които приключиха след операция за изрязване на стомаха му в турска клиника, определено са засилили връзката му с Ани Хоанг.



Той бе принуден от лекарите да отслабне, защото в противен случай можеше да стане страшно.

Именно в тези трудни моменти най-голямата му опора бе чаровната певица, която го обича безумно много и покрай него доста узря и помъдря.

Тя бе неотлъчно до нея по време на операцията и щом той се събуди от упойката, а Люси не спря да повтаря, че Ани му е давали сили и му е доказала по неоспорим начин колко много го обича.

"Разбираме се и се уважаваме, а това е най-важното“, заявява младата певица, която вече се чувства готова за сериозната крачка.

Сега и двамата са събрали смелост да си кажат заветното "Да", а Люси вече има и самочувствието да облече сватбен костюм, защото е с 40 килограма по-слаб, а се очаква да свали още поне 10-15.