Режисьорът Люси Иларионов преживява един от най-трудните периоди в живота си, а причината е проблем, с който се бори вече години наред, но както изглежда все още не докрай успешно.

Става дума за излишните килограми, от които 45-годишният тв водещ се беше отървал и беше като нов доскоро. Оказва се обаче, че Люси е успял да възстанови достатъчна част от тях и отново да се ошишка.

Припомняме, че Иларионов пръсна близо 10 000 евро, за да влезе във форма и да започне да харесва отражението си в огледалото, но сега отново е на път да се върне в изходно положение, пише "Уикенд".

Преди четири години Иларионов се реши на смела крачка и легна под ножа, за да отслабне, в елитна клиника на съседна Турция. Тогава той бе в изключително тежко здравословно състояние. Заради наднорменото си тегло тогава си бе докарал куп тежки и сериозни болести, а и трудно се предвижваше. В елитарното здравно заведение на южната ни съседка бе изрязан дори част от стомаха му, след което последва продължителен курс на рехабилитация, преди певецът се върне в родината си.

След това заради намаления обем на хранителния си орган Люси Иларионов се хранеше с малки количества храна и успя да отслабне драстично. Досега... За съжаление през последната година той отново напълня и според информациите към днешна дата е 120 килограма.