Людмил Иларионов – Люси кара дърт мерцедес, с който страда от тежкия трафик в София. Режисьорът зад повечето успешни клипове на фолк и поп певците се чудеше и маеше къде да намести очукания „звяр” на пъпа на София - ул. „Цар Иван Асен ІІ” № 51, където има офис чалга монополистът „Пайнер”, забелязаха репортери.

През това време половинката му – прелестната Ани Хоанг, почукваше нервно с маникюра по чисто новия си айфон 11, изнервена до полуда. След няколко неуспешни проби Люси успя да паркира раздрънканата си лимузина и двамата с Ани поеха по задачи.

Последно актьорът-режисьор влезе в устата на медиите с поредното си ошишкване. Люси е на път да изгуби битката с килограмите, защото си е върнал голяма част от загубените благодарение на медицината сланинки, написа „Уикенд”. Преди четири години Иларионов прие драстична крачка към свалянето на килограмите в стремежа си да се опази здрав. Той трудно се движеше и си докара куп сериозни болести заради наднорменото си тегло.

Затова хвана самолета за съседна Турция и акостира в елитна клиника, за да се подложи на спешна операция. В болницата хирурзите изрязаха голяма част от стомаха му. След като премина и курс на рехабилитация, той се върна в родината. Вследствие на интервенцията Люси Иларионов не можеше да приема големи количества храна и отслабна драстично, и скоростно.

Операцията струваше на режисьора 10 000 евро и поне в началото имаше невероятен ефект. В един момент Люси достигна заветните 90 килограма, но от рязкото отслабване кожата му увисна като на старец. В последно време обаче Иларионов отново покачил габаритите си и чукнал 120 килограма.