Бившият певец и настоящ фолк режисьор Люси Иларионов, който отдавна безрезултатно се бори с излишните килограми, се оказва любител не само на храната, ами и на тревата.

Авторът на голяма част от чалга клиповете в България се е пристрастил към леките наркотици или по-точно марихуаната.

Според негови приятели не минава и ден, в който Люси да не изпуши поне една-две цигари, като най-често започвал още от обяд, пише ''Всеки ден''.

Люси споделял на приятели, че джойнтът му помагал да забрави за наднорменото си тегло и да не се срамува, когато върви по улиците и чува подигравките на хората.

„Вече ми става смешно, когато видя как някое дете ме сочи на улицата и ми се смее, че съм дебел. Тревата ми помага да се отпусна", казвал Люси.



Иларионов започнал да пуши по-сериозно след участието си в „Денсинг старс", където бе подложен на сериозно физическо натоварване, което му причинило жестоки болки в коленете. За да облекчи страданието му, половинката на режисьора певицата Ани Хоанг му купила трева и го научила да пуши.

Още преди време Ани сподели, че именно марихуаната й помага да намали сериозната сценична треска, която изпитва преди всяко свое изпълнение. След като Иларионов усетил как една цигара премахва всичките му страдания, вече не можел да се спре.

Колкото повече обаче пушел, толкова повече му се отваряло апетит и така вместо да бори излишните кила, Люси започнал да се храни още повече от преди. Ставал дори през нощта от леглото, за да набива пържоли. „Той просто се предаде и прие факта, че никога няма да отслабне", коментират приятели на звездата.