Режисьорът от тежка категория Люси Иларионов най – накрая се престраши да поиска официално ръката на ефирната си половинка и певица Ани Хоанг. Двамата влюбени обявиха щастливото събитие и напук на всички завистници заявиха, че в скоро време ще кажат и за окончателната дата.

Решението на Люси Иларионов и Ани Хоанг бе бурно аплодирано от любителите на светските новини, които съчувстват на младите гълъбчета. Припомняме, че връзката между режисьор и певица е една от най – одумваните в България и всеобщото мнение е, че виетнамката просто иска да сключи брак по сметка. Тя обаче каза това:

''Люси е страхотен човек, уникален и неповторим, което ме кара да смятам, че той е мъжът на моя живот. Запознахме се по време на концерт за пиано, в който изпълнявах класически композиции и от този момент нататък съдбите ни се преплетоха'', спомня си Ани Хоанг.

Тя не е забравила, че именно влюбеният в нея мъж е използвал възможностите и познанията си, за да я направи фолкзвезда. Ани Хоанг допълва, че винаги ще бъде благодарна на Люси и никога няма да забрави помощта, която ѝ е оказал в нейната кариера. ''Винаги ще го обичам'', завършва тя, цитира skandalno.net.