Люси Иларионов е оправдан от съда на първа инстанция за думите си, че Моника Валериева е проститутка. Решението е от днес, става ясно от пост на бившата съквартирантка, която се закани да стигне до съда в Страсбург, но режисьорът да си получи заслуженото. Иларионов влезе в конфликт в Валериева по време на общия им престой в къщата на „ВИП Брадър” и я обвини, че върши сексуални услуги срещу заплащане. Точните му думи бяха, че е жена „която се труди на повикване“


Тя пък веднага започна да го съди и дори поиска 900 000 лева обезщетение. След три години най-сетне има решение на първа инстанция в полза на режисьора. Моника е категорична, че ще обжалва на втора, където делото ще се разглежда от трима съдии. Ето какво написа вбесената от развоя на делото брюнетка в социалните мрежи:

"ПАРАДОКС!

Днес на 20.02.2019 година,се проведе последното заседание срещу Людмил Иларионов!Съден от мен за клевета и обида в национален ефир,заклеймявайки ме пред аудитория от милиони зрители,че съм проститутка!
На 1-ВА инстанция,след три години и половина,Людмил Иларионов е оправдан!
Парадокса за който говоря,не е от факта,че съм разочерована,все пак ние ще продължим към втора инстанция и т.н
Решението ми е следното,втора инстанция е обжалване на решението на съдя Веселка Йорданова (запомнете добре това име),се разглежда от трима съдии,защо, тя е издала такава присъда!
Ако те заключат,че тя е права (за себе си) аз се пренасочвам към Страсбург!
Сега за парадокса.Людмил е подсъдим за обида и клевета и се води дело от години!В началото той не благоволеше да идва!Причините бяха хиляди,както неговите,така и на неговият адвокат.Когато пожелаеше да присъства го правеше с приятелката си с фотограф и журналист!
Аз съм освободена от делото!
Адвокатката ми Екатерина Димитрова,която е ходила на над 20 заседания,днес е плакала в съда!
Людмил е пристигнал с фотограф и журналист (може би има гадателски способности,че ще бъде оневинен)!
Знаете,че съда работи с факти и доказателства!За три години Людмил Иларионов не представи нито едно доказателство или нещо което подкрепя думите му.Нова Медия груп ,предоставиха всички записи,които вие не сте и виждали,колко пъти той ме клевети и обижда!Людмил претендира,че това е монтаж от предаването ВИП Брадър.Аз лично платих експертизата дали е монтаж -Не Е!
Следващата стъпка бяха свидетели от моя и негова страна!
Моите свидетели,бяха на разположение на съда!Днес той е заявил,че няма свидетели и че се отказва да води свидетели.
Съдя Веселка Йорданова оправдава след 10 минути подсъдимия!
Когато моята адвокатка със сълзи на очи я пита,какво става?(Съда работи с факти и доказателства все пак),Веселка казва,че той така е мислил!Не е клеветил,ТОЙ ТАКА СИ Е ПОМИСЛИЛ!
Другите обиди пък били за Светлана Гущерова защото тя минава в кадър,а делото било на Моника Валериеа!
Е ,Светлана Гущерова иска да съди Людмил Иларионов също!
Катя (адвокатката ми) , иска от Веселка присъдата за да прочете,защо за Бога човек не предоставящ един факт и доказателство за клеветата си и обидата си е оправдан,Веселка казва-,,Пусни си молба”!А присъдата вече е написана.
Веселка Йорданова има един месец да се обоснове защо е оправдан човек не предоставил доказателство за обида пред 3 милиона души в телевизионен ефир!
Не се занимавах с делото защото бях спокойна за себе си,какво и с кого съм правила!Знаех и че свидетели няма да има от негова страна!
Само,че имам един въпрос?
Кой човек си води фотограф ,ами ако те осъдят??????
Запомнете това име и тази съдийка!ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!
Който ме следи,знае че аз не се отказвам и си търся правата до край!
Присъдата ще бъде качена публично,веднага след като се ,,помолим”да ни я дадат писмено,че и ние да прочетем защо е оправдан!
Делото ще стигне до Европейската комисия!
Аз ще бъда доволна от интервю взето от съдийката Веселка Йорданова ,на какво основание е взела решение ,този човек да бъде оправдан.Освен разбира се ,това което е казала след приключването на делото на адвокатката ми-,,Той така си е помислил за това го е казал”
Госпожа,има една разлика,той не само помисли ,той го каза,а това е клевета!!!!!!!!!!!!
ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!
Аз знам моята компетенция,моите контакти,и моите възможности,просто бях сигурна в това дело и не отдавах значение,ето че Людмил му е отдал.Почерпете се с адвоката си Людмиле и може би и с Веселка,сега ще се занимая и аз с делото си!
Благодаря!