След като напусна танцувалното шоу "Денсинг Старс" Люси Иларионов споделя открито мнението си за участниците.

"Сигурен съм, че Стелла няма да спечели. Стелла е една безчувствена кукла! Да танцуваш без душа, да нямаш харизма, е супер тъпо. Това се опитах да й кажа и на нея", казва Люси в интервю пред в. "Шоу", пише lifestyle.bg.

"Просто й дадох приятелски съвет - като има толкова тежка травма, да спре състезанието, да напусне. Все пак това е състезание, аз поне така мисля. Не е само шоу! Ако си на рали и ти се счупи моторът или спукаш гума - отпадаш!... Но Стелла по някакъв странен, тъп начин налапа въдицата! Запали, започна да говори много бързо и явно не се схваща какво говори. Второ - "американчето" няма чувство за хумор. Започна да обяснява "как в Америка, ние не сме такива хора! Няма да изляза, душице! (имитира американския акцент на Стелла). Аз пък ще й отговоря: "О'кей, душице, но аз пък ще ти кажа, че не ставаш за нищо!".

Люси споделя, че от мъжете в шоуто харесва Румен Луканов и Петко Димитров, въпреки че и двамата не ги намирал за своя конкуренция. "И Петко, също като Румен, е много готин! Петко е секси, има много готина харизма, жените го харесват, луди са по него! Те всъщност са луди и заради това, че е богат! Жените всъщност харесват и това... защото аз не мисля, че съм грозен. Но като се каже "бизнесмен" - друго е!

След своето излизане Люси не може да определи кой ще спечели "Денсинг старс".

"Победителят излезе онзи петък, в който излязох аз! Това мога да кажа. Оттук-нататък ще спечели този, който решат продуцентите", убеден е режисьорът.

"Део е страхотен, въпреки ръчичките, които държи като робот. Много амбициозен, страхотен като пич, подкрепям го изцяло! Друг, който ме изненада, е Ангел... Елен се изявява добре. Стелла и Наско Месечков не са отбор, не са двойка! Наско е страхотен танцьор. Последният път го снимах в един клип на Преслава. Но на моменти ми се струва, че Стелла и Наско като че ли се борят да покажат кой е по-голям танцьор от двамата".