Люси Иларионов подкара нов джип BМВ X5.

Макар въпросното возило да е вече малко демоде и във фолк бранша да карат предимно мерджани S класа, поршета и други спортни бръмчалки, то режисьорът на чалга клипове си избрал автомобила с едри габарити, които да го понесат по пътищата, пише „Всеки ден".

Джипът, на който Иларионов се е спрял, е произведен през 2008 година и той го закупил от пловдивчанин, който го е карал само една година. Сделката била осъществена преди няколко седмици и за високопроходимото возило Люси се бръкнал минимум със 70 000 лева. Колата обаче престояла половин месец в столичния сервиз на BMW, където Люси си поръчал няколко екстри, които го ошушкали допълнително с още 30 бона - нова и по-голяма кожена седалка, както и укрепление в окачването на автомобила. Всичко това е наложително заради свръхтеглото на Иларионов, който в последно време удря 140 килограма.

*Люси в Dancing Stars

Люси си е купил джипа с хонорара от „Денсинг старс", в чийто сезон на пролет той бе една от сензациите. Продуцентите обаче малко забавили изплащането на сумите, оправдавайки се, че рекламодателите са в криза, именно заради което изчистили сметките си с Иларионов чак в края на лятото.

Макар да изкарва напълно прилични доходи като режисьор на чалга клиповете в „Пайнер", Люси чакал на хонорара си от танцувалното риалити, за да се сдобие с ново возило. Причината за това е фактът, че всичките му текущи приходи отиват подир изгората му с виетнамски произход Ани Хоанг.