Люси Иларионов напусна разочарован ''Денсинг старс". Едрогабаритният режисьор танцува с тежка травма в коляното на последния лайв и за това представянето му не бе на ниво.

Журито и публиката обаче не се смилиха над него, въпреки подвига му да излезе на сцената с жестоки болки. За това режисьорът не спести критиките си и бе категоричен, че са се изгаврили с него, пише vsekiden.

''Изгонването ми не бе честно. Най-малкото спрямо Петя, която положи невероятни усилия за танца ни, въпреки че аз едва се движех заради травмата. Заслужавахме шанс поне за хъса си", заяви Люси. Той очакваше да получи адмирации от публиката и покрай рекордното си отслабване, но и това не му помогна. Ядоса се и на журито, което го посече с ниски оценки и го прати на елиминации.

Иларионов свали само за 2 месеца цели 35 килограма и тръгна от шоуто по-лек отколкото си спомня да е бил в последните 7 години. Люси започна строга диета и ежедневни тренировки на старта на предаването и постави своеобразен рекорд. В средата на март кантарът сочеше точно 175 кг. под него, а с днешна дата режисьорът е малко под 140 кила.

''Ще продължа да отслабвам, въпреки че ме отстраниха. Обещал съм го на Ани, защото тя се тревожи за моето здраве. Дължа и на всички, които повярваха в мен. Чувствам се много по-добре от преди и вярвам, че ако продължа със същите темпове, до есента ще бъда под 100 кг.", обяснява Люси. За да не прекъсва диетата и тренировките си, той ще продължи да се вижда ежедневно в залата с танцьорката Петя. Двамата станали добри приятели и тя му е обещала да продължи да му помага в трудната борба, както досега.

''С танците си се надявам че дадох кураж на много българи, че има смисъл да се борят с наднорменото тегло", доволен е Иларионов, цитира slava.bg.