Люси Иларионов разказа в телевизионно интервю за страстта си към музиката, увлечението по танците и любовта му към театъра и киното.

''Тодор Колев е моят идол'', сподели Люси и разказа как е участвал в популярното през 90-те години шоу ''Как ще ги стигнем''. Първото по рода си от този формат, то бе водено от незабравимия актьор и стана притегателен център за родните ни музикални и телевизионни звезди.

Малцина знаят, че Люси има висше актьорско образование в НАТФИЗ и че е играл на столични театрални сцени. Снимал се е във филми, дори и в момента работи по проект, който ще бъде готов след няколко месеца.

Приятелката на Люси – певицата Ани Хоанг допълни: ''Той много обича танците, но животът му е театъра''.

Актьорът разказа и една “криминална” история от “буйната му младост”. Преди години, когато у нас идва легендарният Боби Браун, Люси решава, че на всяка цена иска да се докосне до музикалната легенда.

Охраната, около 20 яки момчета, не го пуска да припари до тъмнокожия певец. ''Казах си – сега или никога и атакувах''. Гардовете на музиканта естествено спрели напористия младок, но не пропуснали да го ступат здравата.

''Така яко ме биха, че три дни след това пих вода със сламка''.

Актьорът бе изненадан от приятелите си от момчешката ''Ъп Даун'', които влязоха в студиото. Поостарелите ''момчета'' разказаха весели истории от съвместното си битие. После дори се разкършиха и направиха едно ''показно'' със стъпки от звездните години на групата.

И приятелката на Люси, и сценичната му партньорка Петя бяха единодушни – той има качествата на актьор и волята на боец. Останалото го показва на сцената. Гледайки към победата, цитира blife.bg.