Люси Дяковска продължава да се бори с депресията, обзела я, след като дългогодишната й приятелка Камелия я заряза заради щерката на Данчето Христова - момчето-момиче Ивана.

Певицата е изгубила желание дори да върти така мечтаното от нея кафене, което откри заедно с блондинката. „Тя направи този бизнес с идеята двете с Камелия да имат нещо общо, с което да се занимават. Беше толкова щастлива! А няколко месеца по-късно тази неблагодарница й заби нож в гърба!", коментират близки приятели на Дяковска.

По ирония на съдбата Камелия се запознала с Ивана именно в това заведение. Дяковска била преди време в обща компания с дъщерята на Данчето Христова и от време на време се засичали по светски събития.

*Ивана (в ляво), до нея е Камелия

Веднъж Люси поканила грубоватата девойка да дойде в кафенето й, където всъщност Ивана се запознала с бившата сервитьорка Камелия. Тя веднага си заплюла блондинката и започнала агресивно да я сваля с есемеси и телефонни обаждания, докато накрая заварката станала.

Сега любимото доскоро кафене на Люси се е превърнало за нея в място, откъдето има само лоши спомени, затова и чаровницата планирала скоро да го продаде и да се върне обратно в Германия, където живя дълги години.

*Камелия и Люси