Людмил Иларионов - Люси, който преди години представи Андреа като свое откритие за музикалната сцената, си спомня за това как се е срещнал с нея за първи път.

"Обади ми се някакъв приятел и ми каза: Дай да видиш една мацка как пее!". Тя беше опитала 3 пъти да влезе в "Пайнер", но не я бяха взели" - споделя режисьорът пред "ШОУ", пише signal.bg.

Иларионов вижда в младото момиче бъдеща фолк звезда и решава да се захване сериозно с подготовката й за сцената.

"Написах й песен, заснех й клип, обикалях по дискотеките и по радиата да ги нося. Тя беше много амбициозна: "За "Пайнер", за "Пайнер"! Много бързаше. Говорех й: "Изчакай!", но един ден ми звънна Митко /Димитров, шефът на фирмата - б. а/ и вика: "Тук на едно момиче си продуцент, дай да я видим!". Обадих се на Андреа и й казах: "Хайде, дойде твоят миг!".  Запалихме колата, отидохме до Димитровград, срещнах ги и тя подписа договор с "Пайнер" - обяснява той.

По повод на упреците за вокалните качества, които често се отправят към изпълнителката, Люси заявява:

"Андреа с това, което е направила досега, е доказала какво представлява! И Мадона не може да пее, ама е Мадона! Андреа е единствената попфолк певица, която и по MTV e въртяна, с кого ли не е пяла. С нея сме направили едни от най-хубавите клипове! Но й пожелавам да не се променя, надявам се и тя да не забрави началото".