Люси Манолова навърши 27 години на 29 април. Победителката от конкурса „Стани поп фолк звезда“ не се срамува от възрастта си, но пред „Нов фолк“ сподели, че преди две-три седмици се позамислила.

„Тежат ми нещо годинките… Наближавам трийсетина и не се чувствам добре“, проплака певицата.

Те вече е направила равносметка на всичко, което е постигнала до тук в живота си. „Напълно съм доволна от себе си, особено през последните две години. Благодаря на Бог за дарбата, която ми е дал, и че посредством нея успях да направя толкова неща за себе си и да се чувствам добре“, казва още Люси пред музикалното списание.

Преди седмица изпълнителката представи новата си песен в „Шоуто на Слави“. Парчето „Хайде, дръж“ е по музика и аранжимент на Милен Делов. Текстът отново е дело на Лора Димитрова, която миналата година написа и безспорния хит „По ръба“, който певицата изпълни в дует със Слави Трифонов. „Сега обмисляме какъв да е клипа, съвсем скоро ще го снимаме. Много ще се радвам и много искам клип, защото така със сигурност ще е по-въздействаща, отколкото ако само я слушаш“, разсъждава брюнетката, пишат от kliuki.bg.