Иван и Андрей започнаха интервюто си с Люси Дяковска с това, че са имали прекрасни 6 месеца с нея по време на „Мюзик Айдъл” 2. Люси пък разкри, че дядо й и бащата на Андрей са били много блзки и поздрави специално от баба си Андрей.

В спомените си за „Мюзик Айдъл” 2 Андрей сподели, че трудно е приел смъртта на Вили Казасян, защото през тези месеци е почувствал, че отново има баща.

Певицата призна, че пак е в България, защото не може да се отдели от семейството и приятелите си за дълго.

Люси беше с тениска „ I Love (сърце)…”, а в сърцето бяха образите на Диляна Попова и Яна Грудева – настоящите водещи на „Последно 10” в „Станция НОВА”.



Люси обясни, че отдавна е голяма фенка на двете красавици, много преди съвместно да водят предаването, а тениската й е направила Диляна Попова, която в момента е и дизайнер.

За това как възприемат хората по-специалните й отношения с жените Люси обясни, че никога не е имала проблем с това, тъй като винаги е била открита, отворена и директна.

Според нея няма голяма разлика във възприятията към хомосексуалните в Германия и България, тъй като в немските села също не са чак толкова отворени към това.

Тя смята, че в България хората са много либерални и никога не е чувствала те да се отнасят по-специално с нея за това. Роднините й също го приемат, само за майка й е малко по-трудно.

За серопозититивната си колежка Надя Бенайса от „Ноу Ейнджълс” певицата каза: „Делото е приключило добре за нея, само с условна присъда”. Люси и останалите й колежки от групата били нападани от феновете си, че не са подкрепяли приятелката си. Все пак Люси се радва, че не е трябвало да свидетелства в съда, защото не е искала да вади „кирливи ризи” на близък човек.

Люси е имала тежка година с трудни разговори и много емоции. Въпреки това тя дойде в „Шоуто на Иван и Андрей” заредена и усмихната, защото фенове се зареждат от нейните емоции и е важно да ги радва.

Люси изненада и с това, че вече е автомобилен състезател, тъй като е направила лиценза и през следващата година ще се състезава за „Фолксваген” за купата на „Широко” в групата на DTM. Това е състезание, в което има само три жени и тя ще бъде една от тях.

За финал на своето гостуване Люси изпълни парче на AC/DC като поздрав за нейния брат, неговата съпруга и малкия й племенник.