Хиляди мъже точат лиги по сексапилната дъщеря на водещата Мира Добрева Лора. Дългокраката красавица попадна в полезрението на загорелите мачоси, докато изпращаше майка си в къщата на "Вип Брадър". Пленени от чара и естествената грация на младата журналистка, те я издирват във Фейсбук, Истаграм, Тиндър и навсякъде в инетернет с единствената цел да я прелъстят. Някои от хлътналите младежи дори проучват заведения където евентуално може да срещнат чаровницата.

Слуховете за раздялата на шармантната девойка с гаджето й Александър още повече настървявали кандидатите. Лора игнорира всеки опит на нахалниците.
Участието на майка й Мира Добрева във "Вип Брадър" носи на Лора не само тормоз заради сексапила й, но и тъга. Изключително привързана към майка си, дъщерята не отделя очи от екрана, за да запълни липсата.
"Никога никоя храна не е достатъчно вкусна, ако не ни я е сготвила мама. Нито някои ягодки са достатъчно червени, ако не ни ги е измила мама. Нито черешите са достатъчно узрели, ако знаеш, че мама е далеч. Нашата гордост. Чакаме те вкъщи. С най-вкусните плодове на любовта", е едно от последните послания, написани от Лора към майка й.

източник: "България днес"