Британската актриса и модел Кели Брук би шута на ръгбиста Дани Киприани след близо 2-годишна романтична връзка. Източници близки до бившата двойка твърдят, че отношенията между тях буксували от няколко месеца и Кели на два или три пъти е казвала:

"Това е, всичко приключи”. Още на следващия ден обаче влюбените се събирали. "Този път нещата изглеждат много по-сериозни. Вероятно това е краят. Тя е съсипана, но е категорична в решението си да се разделят", разказаха техни приятели пред медиите.

На красивата брюнетка въобще не й се нравили постоянните колебания в настроението на Киприани, а също така и близкото му приятелство с други жени. Освен това 30-годишната г-ца Брук отказала да последва приятеля си в Австралия, тъй като се страхувала, че преместването ще се отрази пагубно върху кариерата й.



Според британската преса Кели и Дани взели решението да се разделят преди две седмици по време на почивката им в Лос Анджелис. Жаркото калифорнийско слънце очевидно не им е помогнало да изгладят разногласията помежду си и г-ца Брук се върна обратно в Лондон.

В същото време Киприани го удари на живот. 22-годишният спортист най-напред бе забелязан в компанията на бившата звезда от сериала Бевърли Хилс 90210 Джесика Лоундес, а миналата събота се появи пред обществото под ръка с амбициозната холивудска актриса Ясмин Уолц на купон в Бевърли Хилс. След като се забавлявала заедно с ръгбиста, 22-годишната Джесика споделила пред пресата: "Той е много сладък."
 

Източник: Sportal.bg