Мадона побърка публиката си на голям концерт в Ню Йорк вчера.

Madison Square Garden изригна по време на танца й "Gangnam Stylе" в дует със самия PSY! Мадона мята фуста и показва червените си гащи

Мадона доказа, че винаги е в час и бързо улавя посоката на вятъра, пише www.eg.ru. Световният хит "Gangnam Style" бе изпълнен зашеметяващо от нея заедно с корейския рапър PSY!

Жестока картина! Мадона обявява, че е приготвила изненада за публиката и започва своя пърформънс с песента си “Music” и при участието на виртуозния й балет. Изведнъж на сцената се втурва кореецът, облечен в червено! Конският им галоп е нещо невероятно. Мадона, която въпреки всичките си режими и грижи за тялото все пак не е в първа младост, препуска като жребче! И така здраво мята фустата, че по някое време публиката вижда червените й гащи.

След концерта певицата на всеослушание заявява, че е върла поклонничка на рапъра и че страшно харесва костюма му, пишат от kliuki.bg. На родна сцена в подобни одежди май би се появил единствено Устата? PSY връща комплимента умножен многократно и заявява, че дуетът с Мадона е венец на кариерата му!

Любители на рапа припомнят, че преди няколко дни клипчето на PSY – "Gangnam Style", бе провъзгласено за най-добро видео на годината при връчването на премиите MTV EMA. Гангнаманията зарази и други звезди – вече са се пробвали в ритъма му Бритни Спиърс, Хю Джекмън, Хайди Клум, Мел Би, Внучката на Елизабет Втора – Зара Филипс. Изпълненията продължават!