Тя е прекрасно момиче и има чудесен усет за стил!

Това казва незалязващата поп звезда пред сп. "Пийпъл" за съпругата на британския принц Уилям - Катрин Мидълтън.

"Материалното момиче" Мадона коментира още, че сватбената й рокля е била върхът, а Кейт е феноменална в избора на дрехи. Харесва ми нейният избор на гардероба - винаги е елегантна, но винаги има нещо закачливо при нея, продължава с хвалбите Луиз Вероника Чиконе.

Според поп иконата британският кралски двор много е спечелил с това, че Кейт е влязла в семейството и британската монархия се отваря все повече за света. Свободата, която Кейт и кралското семейство имат днес, е много освежаваща и приятна, за съжаление Едуард VIII не е имал такава през 1937 г., допълни Мадона, като демонстрира завидни познания за историята на британската монархия.

Това е единственият крал в историята на Великобритания, който доброволно се е отказал от трона, макар, преди да стане крал, да е доста деен. Той взема активно участие в Първата световна война, представлява баща си Джордж Пети в чужбина, помага да се намали бедността и мизерията на населението, смачкано от Голямата депресия, пише в. "Монитор".

Оказва се обаче, че се увлича по омъжени жени, повечето американки, и се отказва от престола заради своята приятелка мисис Уолис Симпсън.

Мадона коментира, че е голям фен на Мидълтън, защото тя носи и стила, и лекотата, необходими за една съпруга на принц.

Модните експерти на Острова веднага раздухаха коментарите на Мадона и откриха немалко прилики в стила на херцогинята и Мадона.