Гаджето на режисьора Гай Ричи – Джаки, разбра, че не е лесно да заемеш мястото на Мадона и децата й в сърцето на любимия мъж.

Англичанинът попари надеждите на младата си половинка двамата да прекарат заедно Коледа и заяви, че ще прекара празника заедно с бившата си съпруга и синовете и дъщерите си. Блондинката Джаки обаче не е сред поканените, пише "Монитор.

„Джаки наистина имаше големи надежди, че ще е на Коледа с любимия си мъж и сега е много разочарована, че това няма да се случи”, заявила приятелка на мадамата. „Гай е страшно развълнуван, че на празника ще бъде с децата си и е решил много да ги глези. Той се надяваше, че Джаки ще го разбере, но тя изобщо не прие радушно новината, че няма да е част от партито.”

Шамарите срещу 29-годишната красавица обаче не спрели дотук. Наскоро Гай Ричи забранил половинките на екипа, снимащ продължението на филма „Шерлок Холмс”, да припарват до снимачната площадка, включително и Джаки.

„Гай беше много твърд, когато каза, че гаджета нямат място на сета”, заявил човек от екипа. „Но когато беше женен за Мадона, тя постоянно идваше на снимачната