“Мадона не е чудовище, а жена като всички други”, доверява новото гадже на поп иконата. Става дума за французина Брахим Заибат, който би могъл да се обръща към нея с “мамо” заради разликата от близо четвърт век във възрастта им, пише "Труд".

В първото си интервю, откакто зае мястото на бразилеца Хесус - “старото” гадже на Мадона и негов връстник, брейк танцьорът обяснява пред френското сп. “Грация”, че “материалното момиче” е “изключителна певица и е световноизвестна, но преди всичко е жена”. Той се връща към първата им среща на 22 септември в Ню Йорк.

“Не беше като среща с чудовище. Тя е просто жена, като всички други”, казва младежът, чиято майка е с 8 години по-млада от Мадона.

Брахим смята, че има общо бъдеще с любимата си, независимо от спекулациите за разликата във възрастта им и във вероизповеданията им. Той е мюсюлманин, а Мадона е последователка на мистичната традиция кабала.



Откакто е с Мадона, Брахим станал по-подозрителен към стари приятели. “Хора, които не съм виждал от 7 години, изведнъж се сетиха, че съществувам. Затова смених номера на мобилния си телефон”, казва той.

Не го интересувало какво говорят във Франция за връзката му с поп звездата. За него единствено било неприемливо, че журналистите се опитвали да се домогнат до повече информация чрез семейството му.