Мадона отново влезе в жълтите хроники с поредната си дръзка изява на сцената.

Този път 57-годишната поп кралица успя да изуми публиката като съблече млада фенка на сцената. По време на концерта си в Бризбейн, Австралия Мадж покани една хубавица да се качи при нея и пред събралата се многохилядна тълпа свали корсета ѝ, разголвайки едната ѝ гърда.

Оказа се, че момичето е 17-годишен модел и според австралийското законодателство може да съди звездата, че я е докоснала по неподходящ начин без нейно разрешение.

Разбира се, тийнейджърката няма такова намерение и определи случилото се „като най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало“

„Само аз мога да реша дали случилото се е унизително или не. Защо да се срамувам, че хората са видели гърдата и зърното ми? Не знаех, че показването на бюста ми е толкова голяма работа. За мен не е нищо особено“, призна след случката пред Courier Mail младата дама.

Хубавицата е била облечена в черен корсет, притежание на майка ѝ. Тя е била избрана от публиката лично от Мадж, която я поканила на сцената да се присъедини към антуража ѝ. Певицата обяснила избора си с думите:

„Тя е момиче, което всеки би искал да плясне по дупето и да ѝ свали...“ като междувременно дръпнала корсета ѝ надолу, показвайки зърното ѝ.

„Упс, извинявай! Сексуално насилие“, добавила с усмивка Мадона.

С действията си Мадж си навлече гнева на някои австралийски „моралисти“, но не и на своята фенка, която бе категорична, че няма да предприеме никакви законови процедури срещу действията на звездата. 

Източник: slava.bg, сн.: youtube.com