Мадона рухна по време на концерта си в Нова Зеландия. Кралицата на попа избухна в сълзи малко преди да посвети песен на по-големия си син Роко. “Няма любов по-силна от тази на една майка към сина й”, каза тя на публиката, преди да изпее La Vie en Rose.

Последните месеци бяха трудни за Мадона, но певицата така и не загуби надежда и непрекъснато публикуваше трогателни послания в социалните медии, посветени на сина й. Тя вече четвърти месец живее без детето си.



Роко отиде да живее при баща си Гай Ричи през декември миналата година. Двамата родители започнаха съдебна битка за правата над сина им, която завърши с крах за поп дивата.Певицата призна, че загубила сина си, който ще остане да живее с бившия й мъж. Мадона и Гай са се съгласили с волята на 15-годишния Роко, който избрал да остане в Лондон, където в момента се записва на училище.

Самият Роко неведнъж е казвал, че предпочита да живее при баща си във Великобритания, тъй като там му харесва повече. Той предпочитал по-спокойния начин на живот на баща си и новото му семейство, вместо лудницата покрай неговата майка, която в момента е на турне.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver