Мадона се раздели с музикалното си семейство от лейбъла Interscope, собственост на Universal, след 10-годишна съвместна работа. Това стана ясно, след като в средите плъзнаха слухове, че изпълнителката на Hung Up вече е в ранен етап на преговори с Warner Music Group, или иначе казано – компанията, която й помогна в началото на 80-те години на миналия век да добие статута си на Кралица на попа.

Официално причини за професионалния развод на Мадона с Interscope не са изброени. Предполага се обаче че до него се е стигнало, след като звездата е изпълнила ангажимента си да издаде три диска под шапката на лейбъла. Това са MDNA (2012), Rebel Heart (2015) and Madame X (2019), като по данни на NY Post това са и три от албумите с най-ниски продажби на Мадона.

За издаването на всяка една от тези тави, певицата е получила, според договора си, по 1 милион долара.

Въпреки че към момента работи без продуцентски гръб, музикалната изкусителка не спира да изненадва феновете си с нови проекти. Още тази седмица тя ще обедини сили с Миси Елиът, като двете ще направят ремикс на хита на Дуа Липа Levitating.

Мадона запретва ръкави и за нови ангажименти далеч от сцената. Преди дни стана ясно, че тя работи по собствен сценарий за филм, като със задачата се е заела, след като й се наложило да остане вкъщи покрай карантината заради COVID-19.

С диалозите й помага носителката на „Оскар“ за филма „Джуно“ - Диабло Коди. Двете не бързат да издават подробности „от кухнята“ на продукцията. От кратко видео, публикувано от Мадона в социалните мрежи, обаче се разбира, че заглавието най-вероятно ще представлява биография на прочутата певица.

Източник: Tialoto.bg