Мадона е готова да направи и невъзможното, за да се сдобри със сина си Роко и да го убеди да се върне с нея в Америка, пише сп. "Ел".

Папараци заснеха как баща му Гай Ричи го докарва пред лондонския дом на певицата.

Синът на Мадона не я иска заради начина й на живот

Миналата седмица, след края на световното си турне, Мадона побърза да замине за Англия, за да се види с момчето си след месеци раздяла. И докато само преди няколко седмици подобна среща беше считана за невъзможна, с днешна дата 15-годишният Роко се е решил да застане очи в очи с известната си майка.



Тийнейджърът беше заснет в добро настроение, нахлузил шапка с козирка и хванал в ръка любимия си скейтборд. Папараците щракнаха как Роко слиза от джипа на татко си и влиза в сградата, в която живее Мадона. Какво са си казали майка и син не е ясно, но срещата е продължила близо 2 часа, след което момчето отива да кара скейтборд.

Малко по-късно през деня, певицата също видимо по-спокойна, се отдаде на спортни занимания и беше щракната да кара колело по улиците на Лондон, в компанията на своите гардове.

„Нещата много се подобриха, откакто Мадона дойде в Лондон. Двамата с Роко си поговориха открито преди той да отиде да кара скейтборд. Всички са в пъти по-щастливи, отколкото бяха преди няколко седмици и изглежда нещата малко по малко се нормализират“, споделя пред британските медии запознат.