Каквото и да направи поп иконата Мадона, едва ли много ще изненада верните й почитатели, които от години знаят, че тя е кралица на провокациите.

Поредната е свързана с политическите пристрастия на певицата, заради които тя се разсъблякла на един от последните си концерти.

В Щатите се вихри истинска битка за президентския пост и изглежда в нея активно се включват и популярните личности, заявявайки пристрастията си. В предизборната агитация се включила и обичаната от милиони хора по целия свят поп певица Мадона.

Неостаряващата блондинка изписала името на настоящия президент на САЩ - Барак Обама, на гърба си. После захвърлила дрехите си пред очите на 40 хил. зрители на концерт в Ню Йорк, за да покаже, надписа. Това се случило между две от парчетата, когато Мадона се обърнала към екзалтиранта публика с думите:

"Днес няма да ви показвам задника си, ще ви покажа чувствата си".

С това обаче не свършили нейните лирични отклонения, защото от време на време певицата спирала и разказвала неща, които видяла по време на световното си турне, продължило 4 месеца.

"Видях страшни неща. Видях как тикват хора в затвора задето са хомосексуалисти, не изповядват "правилната" религия или не се обличат "правилно". Всичко това ме накара да осъзная колко много ми е провървяло, че съм се родила в САЩ, макар и тук системата да не е съвършена", обяснила Мадона, пишат от blife.bg.