Родителите трудно преживяват бунта на децата си тийнейджъри и изглежда от това не могат да избягат дори и най-свободомислещите майки и бащи.

Злата участ да се държи като свекърва сега застигна не кой да е, а Мадона. Певицата, която неведнъж е скандализирала с провокативното си поведение и непрестанно демонстрира разкрепостеност, сега се оплака от прическата на дъщеря си.

Оказва се, че Мадж изобщо не може да възприеме факта, че 15-годишната Лурдес е обръснала част от косата си.

53-годишната звезда, известна с непрестанно променящия ѝ се стил, все пак признава, че колкото и да не ѝ се нравят решенията на Лурдес, не я спира, а приема даже модни съвети от нея.

"Дъщеря ми знае какво иска и има ясно изразено мнение. Има усет за стил и харесвам начина, по който се облича. Понякога обаче имаме различия – не ми харесва, че тя бръсне част от главата си, но тя обича тази прическа", откровеничи Мадона пред сп. Marie Claire.

Независимо, че с Лурдес явно имат някои пререкания, русата амбиция твърди, че двете често се допитват една до друга, когато става въпрос за мода и дъщеря ѝ е много добър "съдия".

Жените трябва да бъдат горди от себе си и от начина, по който изглеждат, и никога не бива да се извиняват за това, че са себе си или да се крият, съветва още Мадж.