Мадона затвърди позицията си на Кралица на поп музиката, присъединявайки се към елитния клуб на милиардерите, съобщи Contactmusic.

През годините "Материалното момиче" се радваше на мултимилионно богатство, но според най-новите данни певицата вече е част от елита на милиардерите в компанията на режисьорите Джордж Лукас и Стивън Спилбърг, телевизионната и медийна дама

Опра Уинфри, и съоснователите съответно на "Майкрософт" и Facebook Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.

Чистото състояние на Мадона се изчислява на около 700 милиона долара, благодарение на рекордното ѝ миналогодишно световно турне "MDNA" с приходи от 305 милиона долара, отбелязва БТА. Към тях се прибавят 75 милиона долара от търговия със сувенири и 10 милиона долара от телевизионни права и продажби на DVD.

Сега редакторите на "Women's Wear Daily" съобщават, че личното богатство на Мадона е набъбнало до седемцифрено число благодарение на разумните инвестиции на певицата във веригата й фитнес салони "Hard Candy" и здравословната й напитка "Vita Coco".

Кралицата на поп музиката е прибавила към банковата си сметка още 10 милиона долара от скорошна сделка с производителите на водка "Smirnoff" и 60 милиона долара от продажбите на парфюма й "Truth or Dare".

Само през тази година се очаква от линията си дрехи и аксесоари "Material Girl" Мадона да спечели 10 милиона долара.