Писмо, написано лично от Мадона, в което заплюва Уитни Хюстън и Шарън Стоун, отива на търг в Ню Йорк следващата седмица, научи Tialoto.

Писмото е адресирано към „Джей“ (J) и е писано в началото на 90-те. Според запознати „Джей“ е актьорът Джи Енос, с когото Мадж имаше кратък романс в онези години.

В писмото Мадона си излива сърцето и обяснява защо не може да бъде с Джей. Междувременно успява да захапе и някои от най-големите холивудски знаменитости през последните десетилетия.

„Ядосах толкова много хора и затова бях наказана, избутана в ъгъла и трябва да седя и да си мълча, докато други далеч по-безинтересни и скучни хора обират лаврите, за които се потрудих. Ужасно дразнещо е да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех, а Шарън Стоун филмовата кариера, която никога няма да имам.

И не защото искам да съм на мястото на тези жени, по-скоро бих умряла, те са толкова обикновени и винаги са били размахвани като някаква измерителна пръчка на добродетелността, целяща да ме унижи“, се казва в писмото, публикувано от RadarOnline.

Материалното момиче споделя още, че е „прекалено интелигентна“ да се мъчи да бъде приета и признава, че е загубила „борбеността си“ и визията ѝ за живота вече е „черна, черна, черна“.