След като съдра роклята на Джесика Бийл, поп кралицата Мадона кръстоса шпаги и с колегата си сър Елтън Джон на раздаването на наградите „Златен глобус“.

Поп звездата и британския изпълнител се оказаха конкуренти, след като песни и на двамата бяха номинирани в категорията за най-добър саундтрак.

По повод номинацията на колежката си Елтън Джон коментира пред журналистите „Тя няма абсолютно никакъв ш*бан шанс да спечели.“ Мадона също не му остана длъжна и заяви "Той с рокля ли беше? Нека най-добрият мъж победи".

В крайна сметка материалното момиче спечели така желаната статуетка и гордо триумфира на сцената. Но обект на словесните й атаки не остана единствено певецът. Водещият на церемонията Рики Джервейс реши да се пошегува, че Мадона е „материално момиче и е като девственица“, пише Daily Mail, цитират от hotarena.net.

Звездата отговори в същия дух и от сцената му отвърна: “Ако още съм като девственица, Рики, защо не дойдеш и не направиш нещо по въпроса? Не съм се целувала с момиче от години, поне не и по телевизията".