Синовете на Мадона събраха погледитe, когато поп звездата заведе семейството си на религиозна среща на последователите на Кабала в Ню Йорк, пише "Дейли мейл".

10-годишният Роко и 5-годишният Дейвид, носеха традиционното облекло за Кабала – бели панталони, бели тениски и бели шапки.

Те дори успяха да пристигнат без нито едно петънце по дрехите си, което е истински подвиг за всяко буйно момченце.

Мърси също носеше бели чорапогащи и бяла балетна рокличка с черно яке отгоре.

В същото време 13-годишната Лурдес заложи на черното от глава до пети и бе облечена в черна пола, ботуши и тениска с дънково елече.

Според учението на Кабала мъжете последователи трябва да носят бяло, защото то привлича „положителната енергия“.

52-годишната Мадона изглежда се чувстваше комфортно в сиви панталони, сива блуза и черно яке, кафяв шал на райета и кафява шапка.

*Мадона

*Роко и Дейвид

*Лурдес и Мърси

Поп звездата в момента излиза с Брахим Зайбат, танцьор от Ню Йорк. Майката на Зайбат, Патрисия Видал, каза, че синът ù се обадил, за да ù каже, че се среща със суперзвездата.

„Имам нова приятелка“, каза той.

Четиридетната майка останала необезпокоена, когато той ù споменал за разликата от 8 години между него и приятелката му.

„Винаги си бил зрял за възрастта си. Добре ще бъде да прекараш известно време с момиче, което е малко по-възрастно от теб“, казала тя.

„Не“, отвърнал Зайбат. „Тя е с 8 години по-възрастна от теб, мамо, и се казва Мадона.“

„Ченето ми падна, когато разбрах, че синът ми е новият приятел на Мадона.“, сподели 44-годишната г-жа Видал, когато я интервюираха в мизерното ù общинско жилище на деветия етаж.

„Все още се опитвам да го приема. Мадона вече беше звезда, когато бях ученичка, да не говорим за времето, когато Брахим беше малък. Наистина цялата тази ситуация е много странна, направо нереална.“

Зайбат срещнал Мадона през септември, докато танцувал на представянето на новата ù модна линия дрехи в универсалния магазин Macy’s в Ню Йорк.

Тя го поканила на среща и според очевидци това било любов от пръв поглед.